Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş yemeğine gitmek

Rüyada iş yemeğine gitmek

Rüyada iş yemeğine gitmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada iş yemeğine gitmek gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Rüyada iş yemeğine gitmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına inanılır.

Rüyada arabayla işe gitmek çok önemli noktalara geleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin işyerine gitmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş başvurusuna gitmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada işyerine gitmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada iş görüşmesine gitmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada koşarak işe gitmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada başka şehre iş için gitmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments