Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe gidememek

Rüyada işe gidememek

Rüyada işe gidememek dostlarıyla bir araya geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada işe gidememek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Rüyada işyerine gitmek gelir kaynaklarının yok olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalet eder.

Rüyada eski işyerine gitmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş başvurusuna gitmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işe gitmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada işe terlikle gitmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada koşarak işe gitmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka şehre iş için gitmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine gitmek sevdiklerine kavuşacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments