Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette su içmek

Rüyada tuvalette su içmek

Rüyada tuvalette su içmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, huzurun kaçacağına, görmediği yerlere gideceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette su içmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada tuvalette su içmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada tuvaletten su içmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette çay içmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette içki içmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette temiz su görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ona yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada tuvaleti suyla yıkamak hiç bilmediği bir işe gireceğine, rütbe alacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalettir.

Rüyada tuvalette su görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu tuvalet görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments