Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmaktan abdest almak

Rüyada ırmaktan abdest almak

Rüyada ırmaktan abdest almak büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada ırmaktan abdest almak gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Rüyada ırmakta abdest almak bunların devlet kapılarından geçeceğine, ağız tadından olacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan abdest almak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada ırmak şelale görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada süt ırmağı görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi ırmak görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ırmak nehir görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada çamurlu ırmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments