Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta kaybolmak

Rüyada ırmakta kaybolmak

Rüyada ırmakta kaybolmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, gelişeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada ırmakta kaybolmak gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Rüyada ırmakta kaybolmak birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kötü günlerinin biteceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında yürümek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, başarısızlığa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bir ırmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmakta kayık görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan balık tutmak verilen  sözlerin tutulacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmak şelale görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işarettir.

Rüyada ırmak kenarı görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yeni bir işe girileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada temiz ırmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments