Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşan ırmak görmek

Rüyada taşan ırmak görmek

Rüyada taşan ırmak görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşan ırmak gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada taşan ırmak görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, işindeki verimin artacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak taşması görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Rüyada taşmış ırmak görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Rüyada ırmağın taştığını görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet eder.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmakta kayıkla gezmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki ırmak görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Rüyada ırmak üzerinde yürümek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments