Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ırmak görmek

Rüyada iki ırmak görmek

Rüyada iki ırmak görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada iki ırmak gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ruhsal hayatınız oldukça dalgalanacak.

Rüyada sütten ırmak görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada ırmak üstünden geçmek kişinin isteklerine nail olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmak kenarında yürümek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, büyük bir mala sahip olacağına işarettir.

Rüyada birini ırmakta görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Rüyada berrak ırmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iyi haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ırmakta görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Rüyada ırmakta kaybolmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak deniz görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kazançlı kapıların açılacağına, kazancını iki kat arttıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments