Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri kar görmek

Rüyada iri kar görmek

Rüyada iri kar görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada iri kar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Rüyada iri kar tanesi görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri kar görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Rüyada iri taneli kar görmek bekârlığına da veda edeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada çok iri inek görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada iri insan görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına yorulur.

Rüyada iri çilek görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada iri deniz kaplumbağası görmek sıkıntı yükleneceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments