Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri üzüm toplamak

Rüyada iri üzüm toplamak

Rüyada iri üzüm toplamak mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, işlerin açılacağına, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Rüyada iri üzüm toplamak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri taneli üzüm yemek işlerinin yolunda gideceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada iri siyah üzüm yemek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, makamının sürekli yükseleceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri siyah üzüm görmek sıkıntılarını atlatacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri üzüm yemek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalettir.

Rüyada iri üzüm görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri beyaz üzüm görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada iri yeşil üzüm görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments