Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri taneli üzüm görmek

Rüyada iri taneli üzüm görmek

Rüyada iri taneli üzüm görmek işlerin çok iyiye gideceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, şifa edineceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, iş hayatında rahat edileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri taneli üzüm gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Rüyada iri taneli üzüm görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Rüyada iri taneli üzüm yemek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada iri kar tanesi görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada iri taneli buğday görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kalkınacağına, ilerleyeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada iri taneli nar görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, strese gireceğine, gergin olacağına delalet eder.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada iri buğday tanesi görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments