Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri üzüm görmek

Rüyada iri üzüm görmek

Rüyada iri üzüm görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada iri üzüm gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Rüyada iri yeşil üzüm görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına inanılır.

Rüyada iri taneli üzüm görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri taneli üzüm yemek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulur.

Rüyada iri üzüm toplamak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri beyaz üzüm görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri üzüm görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri siyah üzüm yemek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri siyah üzüm görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments