Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri sarımsak görmek

Rüyada iri sarımsak görmek

Rüyada iri sarımsak görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada iri sarımsak gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada iri sarımsak görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada topraktan sarımsak çıkarmak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sarımsak soğan ekmek şansının bir ömür yaver gideceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sarımsaklı ayran görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak taneleri görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerinde başarılı olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına inanılır.

Rüyada elinde sarımsak görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, dinde bilginleşeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada sarımsak soymak yolunda giden hayatın bozulacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments