Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri bir kedi görmek

Rüyada iri bir kedi görmek

Rüyada iri bir kedi görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada iri bir kedi gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Rüyada iri gözlü kedi görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada iri bir kedi görmek işlerinin istediği gibi olacağına, ferahlayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada iri kedi görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada iri badem görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri hamam böceği görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri balık temizlemek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ticaret sektörüne atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri mantar görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada iri sinek görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments