Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri hurma görmek

Rüyada iri hurma görmek

Rüyada iri hurma görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, yapılan planların alt üst olacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, saygınlık kazanacağına, yapacağı planların altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada iri hurma gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada iri hurma görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine delalettir.

Rüyada trabzon hurması ağacı görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hurma toplamak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, dünyasının bir anda değişeceğine inanılır.

Rüyada hurma suyu içmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan hurma yemek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işaret eder.

Rüyada hurmanın içinde kurt görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kalp kıracağına delalet eder.

Rüyada trabzon hurması yediğini görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işaret eder.

Rüyada camide hurma yemek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments