Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri kurtçuk görmek

Rüyada iri kurtçuk görmek

Rüyada iri kurtçuk görmek endişelerinin son bulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri kurtçuk gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olmalısınız.

Rüyada iri kurtçuk görmek malının artmasını sağlayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri kurt görmek düşmanından uzak olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, engellerin ortadan kalkacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada iri kertenkele görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada iri nar görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada iri horoz görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada iri siyah inek görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri siyah karınca görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments