Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri bulgur görmek

Rüyada iri bulgur görmek

Rüyada iri bulgur görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri bulgur gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere iyi görünmeye çalışırken sizi anlayıp anlamadıklarından emin olmanız zor olabilir.

Rüyada iri bulgur görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada bulgur köftesi yoğurmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ileriye gideceğine yorulur.

Rüyada bulgur satın almak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına inanılır.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgur yığını görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalettir.

Rüyada bulgur ezmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments