Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seri katilden kaçmak

Rüyada seri katilden kaçmak

Rüyada seri katilden kaçmak eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, dertlerin aşılacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada seri katilden kaçmak gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Rüyada seri katilden kaçmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada bir katilden kaçmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada katillerden kaçmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işaret eder.

Rüyada katilden kaçmak makamının ve ününün artacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada katilden saklanmak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada güzellik yarismasina katilmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada katilden kaçtığını görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına inanılır.

Rüyada katiller görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments