Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dikiş ipliği görmek

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yüzlerin asılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah dikiş ipliği gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmelisiniz.

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tatsız haberlerin alınacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada dikiş ipliği görmek kazancın düşeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz iplikle dikiş dikmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek işinden uzaklaşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada dikiş iplik görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iğne siyah iplik görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments