Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nakış ipliği görmek

Rüyada nakış ipliği görmek

Rüyada nakış ipliği görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada nakış ipliği gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Rüyada nakış ipliği görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada nakış görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz nakış görmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada nakışlı perde görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada nakış makinesi görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada işlenmiş nakış görmek deneyim kazanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada nakışlı yastık görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Rüyada nakış işlediğini görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments