Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini ziyarete gitmek

Rüyada ölmüş birini ziyarete gitmek

Rüyada ölmüş birini ziyarete gitmek işlerin yoluna sokulacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, afiyete ereceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, daha fazla para kazanacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Rüyada asker ziyaretine gitmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, alın terinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada ziyarete gidip dua etmek borçları varsa ödeyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada arkadaş ziyaretine gitmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalettir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek şifa göreceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ziyarete gidip dilek dilemek mal ve varlık sahibi olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada hastaneye ziyarete gitmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayram ziyaretine gitmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapse ziyarete gitmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yeni yatırımlar yapacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments