Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde üstünde yürümek

Rüyada denizde üstünde yürümek

Rüyada denizde üstünde yürümek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada denizin üstünden yürümek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet eder.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek çok güzel bir evlilik yapılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde yürümek büyük miktarlarda para kazanılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada denizde üstünde yürümek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada denizin üstünde batmadan yürümek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulur.

Rüyada deniz üstünde yürüdüğünü görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, gerginliğin biteceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet eder.

Rüyada karın üstünde yürümek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, malına gelecek zarara alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments