Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek elbise almak

Rüyada ipek elbise almak

Rüyada ipek elbise almak yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işlerin kapanacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek elbise almak gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek içindeki sıkıntıların gideceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek daha kolay bir hayata kavuşacağına, çok büyük başarı kazanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada ipek elbise almak yaşamına heyecan ve renk geleceğine, başarılı olacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi ipek elbise giymek ferah bir haneye sahip olunacağına, yorulacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ipek elbise giymek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments