Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek iplik görmek

Rüyada ipek iplik görmek

Rüyada ipek iplik görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipek iplik gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Rüyada ipek iplik görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada iğne iplik istemek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, isabetli adımlar atacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iplik görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine rivayet eder.

Rüyada karışık iplik görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikiş iğnesi ve iplik görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kahverengi iplik görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada iplik koparmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan iplik çıkarmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, her zaman şükür içinde olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments