Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iplik koparmak

Rüyada iplik koparmak

Rüyada iplik koparmak sorunların teker teker aşılacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iplik koparmak gördüyseniz:

  • Girişimci yönünüz olumlu etki yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada beyaz iplik görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek başarılarını ispat edeceğine, umutlarını yitireceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada dikiş iplik görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, günahkar olacağı işlere gireceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz dantel ipliği görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet eder.

Rüyada örgü iplik görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet eder.

Rüyada iplik yemek rahat nedir öğreneceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerin çok iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada iplikli iğne görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ipliğe düğüm atmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments