Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iplik görmek

Rüyada iplik görmek

Rüyada iplik görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iplik gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Rüyada yorgan ipliği görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada iğne deliğinden iplik geçirmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, durulacağına delalettir.

Rüyada iğne iplik geçirmek itibarını geri kazanacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, daha fazla rızık elde edileceğine işarettir.

Rüyada iğne iplikle dikiş dikmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz iplik yumağı görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, rızkın çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yün iplik almak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kahverengi iplik görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada iplik yemek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments