Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek görmek

Rüyada ipek görmek

Rüyada ipek görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada ipek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada mavi ipek elbise giymek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı ipek giymek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipek görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada ipek giysi giymek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, arabasını ve toprağının olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada ipek çarşaf görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ipek kurdu görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalettir.

Rüyada ipek eşarp takmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipek bluz görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments