Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek çarşaf görmek

Rüyada ipek çarşaf görmek

Rüyada ipek çarşaf görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ipek çarşaf gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sular ısınabilir.

Rüyada ipek çarşaf görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada ipek mendil görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipek görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, devlete hizmet etmeye işaret eder.

Rüyada ipek böceği beslemek itibar göreceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet eder.

Rüyada cemil ipekçiyi görmek kırgınlıkların geçeceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalet eder.

Rüyada ipek gecelik görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, işlerin açılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada ipek başörtüsü görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments