Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır ipi asmak

Rüyada çamaşır ipi asmak

Rüyada çamaşır ipi asmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin hafifleyeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bol dua edeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çamaşır ipi asmak gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Rüyada çamaşır ipine çamaşır asmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çamaşırı ipe asmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kafa dinleyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çamaşır ipi asmak aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak kazanç ve kar getireceğine, hayallerin yarıda kalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır asmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kendini ipe asmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, dertlerinin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ipe yorgan asmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iple kendini asmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments