Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insana çarpmak

Rüyada insana çarpmak

Rüyada insana çarpmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada insana çarpmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Rüyada insanlara çarpmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla bir insana çarpmak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Rüyada insana arabayla çarpmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insana çarpmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çevrenizden takdir görmeye, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla insana çarpmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni arabayı çarpmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kendisini keşfedeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıyı çarpmak mutluluğunun daim olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüse çarpmak kazalara ve belalara yakın duracağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments