Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan tüyü görmek

Rüyada insan tüyü görmek

Rüyada insan tüyü görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada insan tüyü gördüyseniz:

  • Sosyal yardım projeleri veya benzeri organizasyonlarda karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız konuşmalar amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada insan tüyü görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine inanılır.

Rüyada tüylü insan görmek ev sahibi olunacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulur.

Rüyada tüyleri yolmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı tüy görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulur.

Rüyada tüy görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada tüysüz şeftali görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, keder yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments