Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüy görmek

Rüyada tüy görmek

Rüyada tüy görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, dinde olgunlaşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalettir.

Rüyada tüy gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın önerisiyle yeni bir yatırım için girişimde bulunabilirsiniz.

Rüyada tavuk tüyü görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz güvercin görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yanlış işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah tüylü örümcek görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada tüylü terlik görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuzda tüy görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, spora başlayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına inanılır.

Rüyada bacağının tüylendiğini görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalet eder.

Rüyada kollarının tüylendiğini görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, ticarette yol katedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüylü hayvan görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments