Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan pisliğini süpürmek

Rüyada insan pisliğini süpürmek

Rüyada insan pisliğini süpürmek rütbesinin yükseleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ondan şifa göreceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada insan pisliğini süpürmek gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar veya olanaklar söz konusu olabilir.

Rüyada insan pisliğini süpürmek birikiminin artacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada insan pisliğ görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada insan pisliği yıkamak garanti olacak makama oturacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada insan kendi pisliğini görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan pisliğine batmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada insan pisliği temizlediğini görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada insan pisliğini temizlediğini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine delalet eder.

Rüyada insan pisliği yemek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments