Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan pisliğini yemek

Rüyada insan pisliğini yemek

Rüyada insan pisliğini yemek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan pisliğini yemek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Rüyada insan pisliğini yemek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada insan pisliği yemek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalettir.

Rüyada tuvalet ve insan pisliği görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada insan pisliğine batmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada insan pisliğine düşmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada elinde insan pisliği görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına rivayet eder.

Rüyada insan kendi pisliğini görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan pisliğini süpürmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments