Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan bokunu yemek

Rüyada insan bokunu yemek

Rüyada insan bokunu yemek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, kredi çekileceğine, işlerinin ters gideceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada insan bokunu yemek gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada insan bokunu yemek yalan söylemeyeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına işarettir.

Rüyada insan boku yemek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş insan boku görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada insan tarafından boğulmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek doğru olanı seçeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulan insan görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğulan bir insanı kurtarmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan insan görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments