Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırsak görmek

Rüyada bağırsak görmek

Rüyada bağırsak görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, küslükleri gidereceğine, şansın yüzüne güleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, kısmetinin açılacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bağırsak gördüyseniz:

  • Zamana fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada bağırsak yemek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan bağırsağı yemek çok başarılı olup, kazancının artacağına, sağlığının yerinde olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bağırsağının çıktığını görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetin bollaşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada koyun bağırsağı temizlemek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan bağırsağı temizlemek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi bağırsağı görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada bağırsak solucanı görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments