Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi arkadan görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkadan görmek

Rüyada eski sevgiliyi arkadan görmek yüzüne kan geleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi arkadan gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadan görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadan bakmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine yorulur.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada arkadan yapmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan kan görmek kısmetlerinin kapanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet eder.

Rüyada arkadan iş çevirmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla arkadan vurulmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine arkadan sarılmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments