Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat teli görmek

Rüyada inşaat teli görmek

Rüyada inşaat teli görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat teli gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada inşaat teli görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada ağızda saç teli olduğunu görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada tel numarası görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada tel toka toplamak sözleri tutulacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Rüyada kopmuş tel görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, büyük borçlara girmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağzından tel çıkarmak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet eder.

Rüyada tel almak işinden ve parasından olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments