Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inekten süt aktığını görmek

Rüyada inekten süt aktığını görmek

Rüyada inekten süt aktığını görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, duygularını açığa vuracağına, içine düşen fesada yeniliceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada inekten süt aktığını gördüyseniz:

  • Kendi yollarından gitmenizi bekleyen kişilerle muhatap olabilirsiniz.

Rüyada inekten süt aktığını görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Rüyada inekten kan aktığını görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütlerinin aktığını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinden süt aktığını görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada anne sütü aktığını görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütün aktığını görmek mal sahibi olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde süt aktığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments