Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inekten kan aktığını görmek

Rüyada inekten kan aktığını görmek

Rüyada inekten kan aktığını görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada inekten kan aktığını gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Rüyada inekten kan aktığını görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada inekten süt aktığını görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşından kan aktığını görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada bileğinden kan aktığını görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada alnından kan aktığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağından kan aktığını görmek karısının çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada birisinden kan aktığını görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments