Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek ve boğa görmek

Rüyada inek ve boğa görmek

Rüyada inek ve boğa görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada inek ve boğa gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Rüyada inek ve boğa görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına delalettir.

Rüyada inek yada boğa görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğa inek görmek kazancın günden güne artacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret eder.

Rüyada boğa ve inek görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada inek boğa görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalettir.

Rüyada boğayla güreşmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğa binmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, maddi olarak güç kazanacağına delalettir.

Rüyada birini boğarak öldürmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments