Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey tarafından ısırılmak

Rüyada bir şey tarafından ısırılmak

Rüyada bir şey tarafından ısırılmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşlerin ayrılacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Rüyada bir şey tarafından ısırılmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ününün çoğalacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işarettir.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, güzel haberler alınacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada insanlar tarafından ısırılmak görme ve alma şansına sahip olacağına, hastalıkların biteceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yerinde saymayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrep tarafından ısırıldığını görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından ısırılmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, gelirinin çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments