Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek gübresi görmek

Rüyada inek gübresi görmek

Rüyada inek gübresi görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iyi hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek gübresi gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Rüyada inek gübresi görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek gübresine basmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek gübresine batmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada köpek gübresi görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalettir.

Rüyada buğdaya gübre atmak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek gübresi görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada gübre süpürmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet eder.

Rüyada toprak ve gübre görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments