Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulan inek görmek

Rüyada boğulan inek görmek

Rüyada boğulan inek görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada boğulan inek gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Rüyada inek bokuna basmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ineğin bokunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada inek bokuna gömülmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada inek boku temizlemek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, onu uyaracağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek boku ellemek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulur.

Rüyada inek boku yemek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada inek boku görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ineğin boğulduğunu görmek gururlu bir hayat süreceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments