Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ve üzüm yemek

Rüyada nar ve üzüm yemek

Rüyada nar ve üzüm yemek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, çarelere kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar ve üzüm yemek gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilir veya verebilirsiniz.

Rüyada nar ve üzüm yemek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine yorulur.

Rüyada üzüm ve nar görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına tabir olunur.

Rüyada nar tanesi yemek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalettir.

Rüyada nar meyvesi yemek çok iyi bir duruma geleceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine tabir olunur.

Rüyada nar toplayıp yemek bazen fakirlik görüleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, daha fazla yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada ekşi nar yemek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, sorunlarının da çözüleceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirmizi nar yemek rakiplerini mağlup edeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük nar yemek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, geniş rızık elde edeceğine, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments