Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yiyip kusmak

Rüyada yemek yiyip kusmak

Rüyada yemek yiyip kusmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, gelişmelerin olacağına, giderlerin artış göstereceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek yiyip kusmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Rüyada yemek yiyip kusmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada yediği yemeği kusmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada kusmak yemek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet eder.

Rüyada insan eti yemek kusmak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek kusmak söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada yılan eti yemek ve kusmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada domuz eti yemek ve kusmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, iş projelerinin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada yemek yerken kusmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments