Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durmadan kusmak

Rüyada durmadan kusmak

Rüyada durmadan kusmak zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durmadan kusmak gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Rüyada çamur kusmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, elinin darda kalmayacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada ciğer kusmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, onlardan medet umacağına, keyfinin olmayacağına işarettir.

Rüyada kusmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk kusmak ömrün uzun olmasına, günahtan temizlenmeye, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada üzerine kusmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada et kusmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kusmak yemek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz kusmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments