Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı ve incir görmek

Rüyada kayısı ve incir görmek

Rüyada kayısı ve incir görmek ağız tadının bozulmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada kayısı ve incir gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada incir ve kayısı yemek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada kayısı ve incir görmek dinini yaşayacağına, canla başla çalışacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada incir kayısı yemek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken kayısı yemek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada daldan kayısı koparmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayısı toplamak daha şık mekanlarda eğleneceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayısı içinde kurt görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kişinin gönlünü alacağına inanılır.

Rüyada kayısı koparıp yemek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, aylık gelirinin artacağına, alım gücünün zayıflamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments