Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir dut görmek

Rüyada incir dut görmek

Rüyada incir dut görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir dut gördüyseniz:

  • Diğerlerine sahip çıkmanız gerekiyor.

Rüyada incir ve dut yemek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bereketli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada incir dut görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dut incir görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet eder.

Rüyada dut ve incir yemek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına, rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ve dut görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dut yediğini görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işarettir.

Rüyada kan dut yemek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kuru dut yediğini görmek makam ve rızık sağlayacağına, dertlerin başlayacağına, en çetin zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments