Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve dut görmek

Rüyada incir ve dut görmek

Rüyada incir ve dut görmek hayatının düzene gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ve dut gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz.

Rüyada incir dut görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada incir ve dut yemek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalettir.

Rüyada dut incir görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ve dut görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada dut ve incir yemek hiç bilmediği bir işe gireceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada olgun dut yemek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dut pekmezi görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dut ağaca çıkmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments