Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dut yediğini görmek

Rüyada siyah dut yediğini görmek

Rüyada siyah dut yediğini görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada siyah dut yediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Rüyada siyah dut yediğini görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dut yediğini görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dut yediğini görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dut yediğini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dut yedirdiğini görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kuru dut yediğini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye dut yedirmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, can derdine düşeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments